Spousta nvých fotek!

16. září 2009 v 14:30 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie
Tak a poslední várka, tak se koukejte podívat :)

Zdroj: Facebook.com a MySpace.com
 

Fotky!

15. září 2009 v 8:54 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie
Další várka fotek :)

Zdroj: Facebook.com a MySpace.com

Nové fotky!

15. září 2009 v 8:53 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie
Ahoj, takže jsem našla další nový fotky, tak si je užijte :)

Zdroj: Facebook.com
 


Nový fotky, zase

24. července 2009 v 14:23 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie

Ahoj, našla jsem pro vás další fotky. Aby nenastal problém - ty, na kterých je přes obráízek nápis jsou z myspace, ale už nevim, jak přesně tam byla ta adresa :( Zbytek jsem pracně hledala, takže kopírovat jen se zdrojem a ne jinak. Užívejte léta a prázdnin, za chvilku už nebudou :( :D

btw: Když vidim ten dort, sice opožděně, ale všechno nejlepší Adame! :D

Nový design

24. července 2009 v 14:20 | www.adam-sevani.blog.cz |  Informace
Takže, určitě jste si všimli, že je zde nový design. Konečně :D Já vim, že není nic moc, časem to ještě nějak vypracuju :D Taky jsem si všimla, že nefunguje překládání do angličtiny - nebojte v nejbližší době s tím něco udělám, hned, jak bude čas. Zatím se mějte krásně a užívejte prázdnin :D


Další fotky

11. července 2009 v 14:30 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie
A pokračování nových fotek :D

↑↑↑↑ Mimochodem jestli jste si všimli, tak tahle slečna natáčela ten rozhovor, jak jsem sem dávala video, teda myslim. Adam ji učil tancovat :)

Několik dalších nových fotek

10. července 2009 v 18:28 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie
Ahoj,
tak jsem pro vás po dlouhé době našla zase několik fotografií s Adamem. Také jsem zjistila, že v roce 2010 můžeme konečně očekávat Step Up 3 :) Tak ale teď už ty fotky :)


Krásný video

20. května 2009 v 14:18 | www.adam-sevani.blog.cz |  Videa
AHoj, našla jsem jedno úžasný video, kde tančí kromě jiných Adam Sevani. Musím říct, že jim to tam všem tancuje pěkně :)




Krátká filmografie

13. května 2009 v 19:46 | www.adam-sevani.blog.cz |  Informace
Ahoj, takže dávám vám sem krátkou filmografii Adama s obrázky.

2003-Learn to Hip Hop: Volume 2 (role Himself)


2005- Fly Kidz (role Joey/Adam)


2008 - Step Up 2 The Streets (role Robert "Moose" Alexander III.)


2008 - Fantasy Factor (role Himself)

Obrázek není.

6 nových fotek

12. května 2009 v 9:52 | www.adam-sevani.blog.cz |  Fotografie



Kam dál